Sunday, October 12, 2008

Haruskah??

Gambar latest Aqeel n Arissa Raya baru2 ni

Arini kwn aku yg beranak kembar dua bulan lpas balik keje slepas abis pantang 2 bulan (haa... konfius tak?) Tgk gambar anak2 dia...comelnya!!!! Siap tiba2 hidung ni cam terbau2 bau baby..



Tiba2 rasa cam nak ada baby lagi... huhu.. Haruskah??



Nnt mesti kwn2 aku kata, "sian arissa n Aqeel. diaorang kecik2 lagi" My kids.. Arissa is going to be 3yrs this coming January n Aqeel is turning 1yr on 20.10.2008.



Owh.. now that I mentioned bout Aqeel turning to 1 year old.. terus teringat nak pegi kedai party pack kat Leboh Ampang. Nak beli barang2 wat birthday party. Alang2 wat b'day, wat celebrtaion raya skali la.. mknn nak kena order.. tempat.. khemah.. Best kan budak2 skarang? Klau kiter kecik2 dulu, sambut besday ng sebijik kek n ng mama, ayah n adik bradik je...



Aku manjakan sgt ke anak2 aku??




5 comments:

farah sr said...

selagi awak tegur apa yg salah..
awak tak manja kan dia..

Jack a.k.a adDam said...

Mommy....
adDam nak du-wettt, nak beli ps3
Takpe, mommy tak payah temankan adDam...
adDam boleh beli sendiri...
**wink**

ms. w said...

hmm manjakan anak... we parents always want the best for our children. grand birthday parties, branded clothes & expensive toys; once they go to school - maybe a barbie school bag, trendy tumblers, swatch watch, even a car. but can they maintain this expensive lifestyle when they discover the real world as adults later? just something to ponder...

btw, aku setuju ng farah kawan ko tu. children deserve to know right & wrong.

ps: nak baby lagi? kalo dh ready pe salahnye. tp cube hidup sendiri dulu (with both arissa n aqeel in tow all the time - no cheating hehe) pas2 br decide. just a suggestion. jgn terase plak...

Princess Fiona said...

Farah,
kadang2 yg tak salah pun saya tegur.. sbb nak suh dia gi main tempat lain, jgn kaco! hehe

Addam,
beli ps3? tak bleh.. nah, amik RM700, gi beli buku! (dlm ati dh agak dah, mesti gi beli ps3 jgk tu...)

Ms. W,
hahaha... tu rasa teringin je tu. bila pegi beli susu utk arissa n aqeel, terus revise balik ke"ingin"an tu.. barang mahal oo skarang!! hehe

l.i.f.e said...

fiona, rezeki tuhan tak ada siapa yang tahu. apa pun, cubaan untuk merancang dengan baik dalam segala aspek adalah amat dialu-alukan. hehehe