Friday, October 10, 2008

Menci!!!

Aku tau aku tak putih cam korang... aku tau bust aku tak besar cam korang.. tp ble tak klau jgn gelak2kan aku??



Sukati aku la kan.. Dah Allah nk bg badan aku camni....



At least aku dah kawen okeh!! Korang tu dah masuk 30 dah, apsal tak kawen2 lagik?? steady bf pun tkder lg.. ceh!! Eeeiiii... nak je bg add blog aku ni kt korang. Tp aku berfikiran waras.. aku tak sampai ati nak hina2 org dpan org lain.



Arrgghhhh... lantak la korang. Janji aku balik umah ada husband utk bermanja n anak2 utk bermain. Korang ada?? tkde kan? tkde kan? *stick out tongue*

5 comments:

Qaseh.Darwisy said...

knapa ni..comel ank2 u..

Jack a.k.a adDam said...

Heii... sape yg putih & bust besar tuh...
Tak elok betul perangai...
Ooo suke ketawekan org yee...
Nakal yeee...

Dorang belum kawen?
Meh kenakalan kan aku ngan dorang meh!
Biase niihh...

ms. w said...

susah gak ye keje korporat. byk yg keparat =p ala mampuih pi la dieorg tuh. tp jgn kutuk2 dieorg camni. alang2 dah teraniya. doa la dieorg dpt balasan yg baik punyerrr. doa org teraniya kan termakbul. eheh. ajaran songsang aku nih.

ps: sebenarnye dieorg tu sume pakai push-up pastu tambah lagi tisu kat dalam. tak caye suruh dieorang bukak tgk.

farah sr said...

err...
marah sapa nih?

l.i.f.e said...

hahaha
nak i tolong stick out my tounge kat diorang juga tak?